Pożywnie i smacznie, do tego do syta
Warzywa z curry
500 g to tylko 145 kcal
- 50 g fasoli czerwonej
- 100 g cebuli
- 170 g cukinii
- 170 Pomidora
- curry, pieprz, sól himalajska
Cebulka w piórka, cukinia w kosteczkę, pomidor też, całość podsmażam kilka minut na sam koniec dodaję fasolkę oraz przyprawy (curry,pieprz, sól himalajską)
II śniadanie | 490 g | 8,8 g | 1,2 g | 25,7 g | 8,5 g | 8,1 g | 0,0 g | 145 kcal | |
Czerwona fasola konserwowa | 50 g | 4,1 g | 0,3 g | 6,2 g | b.d. | 2,7 g | b.d. | 44 kcal | |
Cebula biała | 100 g | 1,1 g | 0,1 g | 9,3 g | 4,2 g | 1,7 g | 0,0 g | 40 kcal | |
Cukinia zielona | 170 g | 2,1 g | 0,5 g | 5,3 g | 4,3 g | 1,7 g | 0,0 g | 29 kcal | |
Pomidor | 170 g | 1,5 g | 0,3 g | 4,9 g | b.d. | 2,0 g | 0,0 g | 32 kcal |
Komentarze
Prześlij komentarz